Thermofloc - Intelligens hőszigetelés

Tetőszigetelés (60° feletti tetősík) és falszigetelés kalkulátor és árak

A kalkulátorral a Thermofloc anyagszükségletet és az árakat számolhatja ki, bedolgozással együtt, 60°-os tetősík felett, illetve az oldalfalakba.A 60° alatti tetősíkhoz a kalkulátort itt találja.

 

A Thermofloc szigetelőanyagból eltérő mennyiség kell 60 fokosnál nagyobb és kisebb tetőkhöz. A hőszigetelés oldalfalakba is beépíthető, könnyűszerkezetes és hagyományos falazóelemekkel készült falaknál eltérő technikával. Mind a teőknél, mind a falaknál a Thermofloc befdolgozásához gép szükséges, mert tömöríteni kell, hogy a rés- és hőhídmentes kialakítás elérhető legyen.

A Thermofloc szigetelő granulátumhoz, amely emeletközi födémekbe, hangszigetelőnek építhető be és csak el kell teríteni, elegendő az anyagszükségletet kiszámítani. Ehhez és az árakhoz itt talál kalkulátort.

A Thermofloc befújható szigetelés tetőkbe, fődémekbe, padlókba való bedolgozása esetén a megadott ár tartalmazza az anyag helyszínre szállítási, géphasználati és személyzet kiszállási költségeit

Árainkról a tájékoztatót innen letöltheti.

A Thermofloc kalkulátorokat segítségnek szánjuk, az így kiszámolt árak nem minősülnek ajánlattételnek. Ha megadja az e-mail címét, számításai eredményét elküldheti nekünk, egyébként kérdéseivel kérjük, hívjon minket a +36 20 9433 893-as telefonszámon, vagy írjon nekünk.

A 60° alatti tetősíkhoz a kalkulátort itt találja, a födémekhez és padlókhoz szükséges hőszigetelés kalkulátorát pedig ezen az oldalon.