Thermofloc - Intelligens hőszigetelés

Födém és padlószigetelés kalkulátor, anyagszükséglet és árak

A kalkulátorral kiszámolhatja a Thermofloc cellulóz szigetelés anyagszükségletét és az árakat, bedolgozással vagy anélkül, A nem terhelhető zárófödém és aljzatok szigetelése házilag is kivitelezhető. A tetőszigetelésekhez a 60° alatti tetősíkhoz itt talál kalkulátort, a 60° feletti tetősíkhoz és az oldalfalakhoz pedig itt .

cm
A kívánt szigetelés vastagság centiméterben, 15 és 40 centiméter között. Passzív ház értékhez legalább 30 centiméternyi tetőszigetelés szükséges.
m2
A szigetelni kívánt terület
Ha szeretné a kalkuláció alapján felvenni velünk a kapcsolatot, kérjük, adja meg az e-mail címét

A Thermofloc szigetelő pellett emeletközi födémekbe építhető be, hangszigetelőnek. Ezt sem szükséges tömöríteni, csak elteríteni és elegyengetni. A hangszigetelő pellet anyagszükségletét és árait itt számolhatja ki.

A Thermofloc tetőkbe, falakba, illetve padlókba való bedolgozása esetén az ár tartalmazza az anyag helyszínre szállítási, géphasználati és személyzet kiszállási költségeit, 100 m² felett, 50 km-es körzeten belül. Ettől eltérő esetben a kiszállási költség 80 forint+Áfa kilométerenként.

Árainkról a tájékoztatót innen letöltheti.

A Thermofloc kalkulátorokat segítségnek szánjuk, az így kiszámolt árak nem minősülnek ajánlattételnek. Ha megadja az e-mail címét, számításai eredményét elküldheti nekünk, egyébként kérdéseivel kérjük, hívjon minket a +36 20 9433 893-as telefonszámon, vagy írjon nekünk.

A tetőszigetelésekhez a 60° alatti tetősíkhoz itt talál kalkulátort, a 60° feletti tetősíkhoz és az oldalfalakhoz pedig itt .