Thermofloc - Intelligens hőszigetelés

Födém és padlószigetelés kalkulátor, anyagszükséglet és árak

A kalkulátorral kiszámolhatja a Thermofloc cellulóz szigetelés anyagszükségletét és az árakat, bedolgozással együtt. A szigetelés nem építhető be házilag, a tömörítéshez gép szükséges.

A Thermofloc szigetelő pellett emeletközi födémekbe építhető be, hangszigetelőnek. A szigetelés nem építhető be házilag, a tömörítéshez gép szükséges. A hangszigetelő pellet, amely a nem teherhordó födémekbe, hangszigetelőnek építhető be, házilag is bedolgozható, mert nem kell tömöríteni, csak elteríteni. Ennek anyagszükségletét és árait itt számolhatja ki.

A Thermofloc tetőkbe, falakba, illetve padlókba való bedolgozása esetén az ár tartalmazza az anyag helyszínre szállítási, géphasználati és személyzet kiszállási költségeit, 100 m² felett, 50 km-es körzeten belül. Ettől eltérő esetben a kiszállási költség 110 forint+Áfa kilométerenként.

Árainkról a tájékoztatót innen letöltheti.

A Thermofloc kalkulátorokat segítségnek szánjuk, az így kiszámolt árak nem minősülnek ajánlattételnek. Ha megadja az e-mail címét, számításai eredményét elküldheti nekünk, egyébként kérdéseivel kérjük, hívjon minket a +36 20 9433 893-as telefonszámon, vagy írjon nekünk.

A tetőszigetelésekhez a 60° alatti tetősíkhoz itt talál kalkulátort, a 60° feletti tetősíkhoz és az oldalfalakhoz pedig itt .